Вратите на стадиона ще бъдат отворени точно в 17:30 часа

Дни ни делят от срещата с Depeche Mode, а на стадион „Локомотив” вече са в ход приготовленията около изграждането на сцената.

 

Стадион „Локомотив” в  София, малко преди 12-ти май. Мястото, където за родните меломани преди години се състоя една от най-паметната среща – тази с Depeche Mode. Днес отново сме тук и отново очакването е заредено с огромни емоции.

 

„За да стане всичко готово се нуждаем от три дни. Започнахме вчера, а утре вечер финишираме. На следващия ден пък пристига и същинската продукция – което означава, че на сцената зад мен  ще бъдат монтирани много светлинни ефекти и огромни видеоекрани”, разказа Щефан Щаделман.

 

В синхрон с техния мениджър ще имаме общо ден на разположение, за  да подготвим всичко. И, разбира се, чакаме с нетърпение шоуто.

 

Големият Depeche Mode – поход за 2013-та вече стартира с пищен концерт в Израел, а веднага след София музикантите ще отпътуват за Белград.

 

За всички е важно да знаят, че вратите на стадиона ще бъдат отворени точно в 17:30 часа, бира и високоградусни напитки няма да бъдат предвидени до края на изборния ден, а родителите или придружителите на  малолетни деца трябва да бъдат подготвили специална декларация, която да предоставят на охраната.