Сложният процес е изучавала една от гримьорките в световноизвестното студио за грим със специални ефекти - Morot FX в Канада

Специална техника ще бъде приложена на Гъмов за ролята му на Антонио Бандерас, с която ще му бъдат раздалечени очите.

 

Сложният процес е изучавала една от гримьорките на "Като две капки вода" в световноизвестното студио за грим със специални ефекти - Morot FX в Канада. Там тя е изучавала тънкостите на занаята, а в самото студио са преобразявали Анджелина Джоли и Дензъл Уошингтън за "Колекционерът", както и актьори от филмите "Откраднати животи", "След утрешния ден", "Мумията" и други.

 

Сред ВИП гостите продуцентите очакват Васил Найденов, който ще направи всичко възможно да се върне от почивкатa си в Гърция, за да подкрепи един от участниците. Кой ще бъде той, ще разберем в сряда.

 

Свой любимец на сцената на шоуто ще поздрави и Рафи - специалният гост, който ще се превъплъти в ролята на Джон Ленън.

 

Задачите за останалите са - Албена и Милица - Анастейша, Стефан - Филип Киркоров, Алекс ще бъде Орлин Горанов, Диана - Ицо Хазарта, Мария - Лили Иванова.

 

Дали Диана ще жертва за втори път косата си и ще я обръсне за ролята си в "Като две капки вода" и кой ще бъде специалният гост, ще видим в сряда от 20 часа по Нова ТВ.