а първите три години лихвата е фиксирана, а през останалия период е плаваща

Нов жилищен кредит, с още по-ниска лихва, от 6.5% предлага Първа инвестиционна банка. За първите три години лихвата е фиксирана, а през останалия период е плаваща.

 

Новият жилищен кредит е без такса за предсрочно погасяване със собствени средства.

 

Кредитът се отпуска в размер до 90% от стойността на закупувания недвижим имот, независимо дали жилището е панел, ЕПК или тухла, и  може да се ползва както за закупуване на ново жилище, така и за текущи нужди като ремонт или довършителни работи на имот. Има възможност и за финансиране до 100% при определени условия.

 

Максималният срок на кредита е до 30 години и се предлага в евро и щатски долари като няма ограничение в максималния размер на сумата. Към него банката предлага и кредитна карта с предварително одобрен лимит от 1000 евро (или тяхната равностойност в лева).

 

За улеснение и удобство на своите клиенти Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага на всеки кредитополучател и безплатно удостоверение за одобрен кредит със срок на валидност от шест месеца.

 

Удостоверението дава възможност на клиентите предварително да знаят каква сума може да им отпусне банката и по този начин да се ориентират за приблизителната цена на търсения от тях имот.

 

За повече информация - ТУК