Бон Джоуви буквално взривиха претъпкания Национален стадион в София

Бон Джоуви покориха повече от 50 хиляди български фенове с грандиозния си концерт на Националния стадион „Васил Левски” във вторник вечер. 


В продължение на повече от два часа, за радост на всички, рок легендите изпълняваха някои от най-големите си хитове, както и парчета от последния си албум.


В момента, в който Джон Бон Джоуви прегърна българското знаме, родните фенове получиха най-голямото признание – „рок публика номер едно на планетата”.


Бон Джоуви прекъсна концерта заради алергичен пристъпНакрая великият музикант се извини, че не може да продължи заради алергичен пристъп. Никой от присъстващите обаче не разбра, че концертът е свършил преждевременно... Защото радостта на всички беше неземна!


Джон, Дейвид, Тико Торес и компания стъпиха на българска земя в късния следобед във вторник и се отправиха директно към мястото на концерта. Качиха се на сцената около 20.45 ч. Тогава настъпи най-големия празник за цялото море от фенове... А музикантите истински се влюбиха в България... Двама от тях – Тико и Брайън, застанаха пред камерата на Нова.

 

Ето че и България стана част от нашето голямо случване. След толкова много записи, албуми и турнета през годините, най-после дойде и вашият ред”, каза Дейвид Брайън. И допълни, че Бон Джоуви са „няколко момчета от Джърси, а посланието, което носим към феновете, е да вярват в себе си и винаги всичко ще им се получи”.