Публикация вкара бившата “Мис България” в едно изречение с дрога и оръжие

През уикенда в информационните агенции изтече информация, че бившата „Мис България” Юлия Юревич е арестувана в Атина за търговия с наркотици. Гръцкият вестник, на който се позоваваха нашите съобщения, отрече обаче да е споменавал името й.

 

„Работя, излизам с приятели, със семейството си, уча, старая се да водя здравословен начин на живот”, казва красавицата от Козлодуй, която била истински шокирана от споменаването на името й в един текст с дрога, оръжие и секс играчки в двойна стена.

 

„Много съм щастлива, че в този момент бях до родителите си, че когато започнаха да звънят всякакви телефони, ги успокоих и им казах, че е безумно да имам каквото и да е общо с тази статия. Беше доста неприятно – звъняха ми и гръцки журналисти, за да ме питат вярна ли е тази информация”, казва Юлия. Никой обаче не я потърсил преди да пусне материала.
 

В Гърция съм била единствено на почивка, нямам никакъв апартамент, нито бизнес. Лентата ‘Мис България’ си я държа в София”, каза още бившата Мис, която не познава и арестуваното от гръцката полиция момиче. Според публикациите при обиска разследващите открили лента с надпис „Мис България 2007”.

 

„Много ми е неприятно, защото наистина много държа на ценностната си система, на семейството си, на името, което градя и в един момент – наркотици и оръжия да се свързват с мен в интернет е просто безумно”, коментира още Юлия Юревич, която ще се консултира с адвокати, преди да реши какво да предприеме по отношение на публикациите.

 

Повече за скандалната грешка ще научите от видеото.