Според него законът за едни е майка, за други - мащеха

На 16 август хората не знаеха за какво протестират и срещу кого да застанат. Всичко беше платено. Какво са видели „интелигентните” протестиращи в живота, че да са недоволни?”, каза в студиото на „Здравей, България” нароченият за провокатор на протестите Бисер Миланов, с прякор „Петното”.

 

Миланов влезе в общественото полезрение с предложението си на 9 август да съдейства на полицията срещу платени протестиращи. Той е бил осъждан седем пъти, но не смята, че присъдите му са правилни.

 

Искаме власт за народа. Която и да е власт, която не работи за благото на народа, ние ще бъдем срещу нея. Ние сме за народа, никой не мисли за него. Защо не се вземат незабавни мерки? Управляващите не могат да вземат адекватни решения. Трябваше да има арести”, каза Миланов по повод протестите срещу правителството.

 

Той призна, че е получава заплахи в социалните мрежи, но отрече самият да е отправял такива.

 

Ако получа властта, веднага ще арестувам хората, които раздават пари. Ще извадя снимки и доказателства”, коментира Миланов.

 

Законът за едни е майка, за други е мащеха. Не може аз да бъда задържан под стража за един шамар, а Цветан Цветанов да не получи същото за всичките си тежки престъпления. Искам арест за Цветанов”, завърши той.

 

Цялото интервю с Бисер Миланов вижте във видеото.