Ще видим всички звезди от VIP Brother в “На кафе” през новия сезон

Как са почивали Гала и Джуджи през лятото и какво подготвят за новия сезон наесен в „На кафе” научи специалният пратеник на „Здравей, България” в женското царство - Никол Станкулова.

 

За мен почивката беше активна. Обикновено планирам много отдалече лятото. Всеки един ден, в който съм почивка, не искам да мине тук в София, в обичайната ми обстановка. Този път обаче не се интересувах изобщо къде да ходя, какво да правя, не разпитвах никого за нищо, сподели Гала. „Избрах си едно място близо до Банско – много хубав голф комплекс – и не мръднах оттам”.

 

„Колкото пъти й се обадих по телефона и попитах какво правиш, отговорът беше – лежа, спя, ям… Това не е активна почивка. За разлика от Гала, аз наистина си починах активно”, каза на свой ред Джуджи. „Заминах за Италия по повод 60-годишнинанта на моята кума Лора Виденлиева. Тя направи един грандиозен купон в Тоскана. Но аз използвах възможността да се разходя и в други области там.”

 

Много работа очаква екипа на предаването, когато се върне в ефира на Нова ТВ на 9 септември. Например всички звезди, които излизат от къщата на VIP Brother, ще минават през студиото му.

 

Подробности за новия сезон на „На кафе” с Гала ще научите от видеото.