Михаела се похвали с новата си балада „Приливи и отливи”, чийто клип излиза утре

Много е важно какво правиш с тази популярност след това. И как ти разполагаш с нея, как виждаш себе си като популярен човек, защото да си известен е най-лесното нещо в България”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” Джийсън Брад Люис, който бе един от участниците в първия сезон на X Factor. Двамата с певицата Михаела Филева разказаха специално за Нова телевизия за своите нови музикални проекти.


Михаела разкри подробности за своята нова балада „Приливи и отливи”, написана от Графа. Тя издаде, че клипът ще излезе утре. От своя страна Джийсън Брад Люис заяви, че сега снима видеото на второто си парче, наречено "Silver rain", а то ще се завърти на екран след две седмици.


Докато говореше, десетки птици грееха на лицето на Джийсън, който при всяко свое участие на телевизионния екран излиза с различен грим. Запитан за любопитния си макиаж, той отговори, че птиците са вестители на промяната. Певецът обаче бе категоричен, че ще защитава образа, който е изградил по време на участието си в първия сезон на X Factor.


На въпрос дали и тя ще смени името си с артистичен псевдоним, Михаела отговори: „Всики артист си има стратегия. Моята е това да бъда себе си и да бъда откровена с хората, защото посланията, които изпращам чрез музиката, са това, което мен ме вълнува като човек. Да не размивам артиста и човека Михаела Филева. Но това е въпрос на личен избор”.


Целия разговор гледайте във видеото.