Тя беше категорична, че се прави опит да бъде пречупена и да й се затвори устата

"Този компромат е омерзителен и е създаден, за да ме представи като журналист на ГЕРБ, като зависим журналист, удря по репутацията му. Това е опит за поредно пребиване на журналист, след като ме биха физически. Това е опит да бъда пречупена, да ми се затвори устата и да бъда квалифицирана като прислуга на бившите управляващи”, каза в „Здравей, България” журналистът Люба Кулезич по повод информацията, че си е писала SMS-и с Бойко Борисов.

 

Тя заяви, че като журналист се е чувала и има SMS-и с представители на всички политически сили. „Общувам с бивши и настоящи затворници, съдии, магистрати, полицай”, добави още тя.

 

Попитана какво е било съдържанието на SMS-ите, Кулезич отвърна, че те са изфабрикувани. „Пиша SMS-ите си на латиница, а не на кирилица. В тях има дописвания. Лъжа е, че съм призовавала Бойко Борисов да арестува Шулева”, категорична беше тя. 

 

Според нея големият въпрос е защо е подслушвана и кой точно е подслушван – тя или хората, с които е говорила. „Ужасно би било, ако съм подслушвана незаконно”, каза Кулезич. Според нея става дума за репресия срещу журналист.

 

Водещата на "На светло с Люба Кулезич" беше категорична, че ще сезира прокуратурата за това, че спрямо нея се прилага незаконно подслушване и се изнася невярна информация. „Това не е лична война. Тя започна, когато отказах да работя за Алексей Патров”, заяви журналистът. 

 

Целия разговор може да гледате във видеото.