Това ще се случи на Консултативния съвет за национална сигурност

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров отново ще поиска имунитета на президента Росен Плевнелиев. Това стана ясно при влизането му на Консултативния съвет за национална сигурност.

 

В 13 часа започва КСНС при президента. Основната тема е усвояването на еврофондовете. От колко пари България вече се е възползвала и има ли рискове да загубим част от предвидените средства?

 

Приоритетните ни в отношенията с Брюксел и това как ще харчим парите до 2020 година – това е основната тема на поредния Консултативен съвет за национална сигурност при президента. След около месец страната ни трябва да изпрати окончателния вариант на споразумението с Брюксел, а все още има разминавания на позициите на някои от политическите сили. Има разминаване и по някои въпроси между България и Брюксел. 

 

И ако е нормално да има несходство в позициите на управляващи и опозиция, то в този случай е изключително важно да има консенсус, защото споразумението за партньорство ще се изпълнява през следващите години поне от две правителства. 

 

Още по темата гледайте във видеото.