По телефона търговецът обявява, че работи с точно определена марка

Какво може да си купим от интернет? Наред с обявите за имоти, дрехи, обувки и парфюми, онлайн се продават и положителни тестове за бременност

 

Съвсем не на шега, само срещу 20 лева може да се сдобием с положителен тест за бременност.

 

Обявата гласи: „Чудите се дали вашият приятел е достатъчно сериозен във връзката и дали е готов за деца. Нашето решение ще отговори на всички ваши въпроси. Продуктът, който предлагаме може да бъде използван, както за подарък, така и за средство за сплотяване на взаимоотношенията на двамата влюбени”. 

 

По телефона търговецът на положителните тестове за бременност обявява, че работи с точно определена марка. 

 

Въпреки това, когато екип на Нова му се обажда, се съгласява да продаде два на различни фирми. И тъй като пазаруваме на едро, получаваме бонус безплатна доставка. 

 

С търговеца се разбираме да изпратим данните си в есемес. След като го направихме, той размисли. Изпрати ни съобщение, за да ни уведоми, че сваля обявата и прекратява тази си дейност. Вероятно е разбрал, че го търсим от Нова телевизия и реши да скрие дейността си, макар в нея да няма нищо незаконно. 

 

Това, което знаем за обявата е, че е публикувана на 23 януари и е прочетена от близо 6000 души. Колко от тях са си поръчали положителен тест за бременност и с каква цел са го направили - може само да гадаем.