Екипът му възстановява от травми и стрес актьорите на всички холивудски продукции заснети в България

Как служител от отряда за борба с тероризма се превръща в световно известен спа терапевт. В ръцете на бившия командос Иван Михайлов са се оставяли министър председателя на остров Мавриций, джаз иконата Нина Симон и холивудски звезди като Мел Гибсън и Моргън Фриймън. Ева Костова се срещна с него.


„Между '83 и '91 година работех като служител в прословутия отряд за борба с тероризма. Тренировачния процес беше много натоварен и това, което се случваше, обикновено след края на тренировачния ден, беше колегите да правят един на друг масажи, за да тушираме напрежението”, обяснява Иван Михайлов.


Така започва всичко. Иван решава да се специализира в правенето на масажи, просто защото му харесва. С времето става все по-добър, а желанието да замени работата си като антитерорист с тази на спа терапевт - все по-силно.


Повратен момент в живота му се оказва палежа на Партийния дом през 1990 г. Тогава Иван и групата му са изпратени да овладеят ситуацията. Това, което остава в съзнанието му от нощта на 26 срещу 27 август е локвата кръв около него когато идва в съзнание и раните по цялото му тяло. Така окончатално взима решението да имигрира. и заминава за Южна Африка.


Въпреки успешната си кариета в ЮАР, след време Иван решава да се завърне в България. Тук събира екип от терапевти, а световните звезди го следват и у нас. Екипът му започва да възстановява от травми и стрес актьорите на всички холивудски продукции заснети в България. Един от примерите е филмът "300".


Силвестър Сталоун, Мел Гипсън, Куба Гулдинг младши и Уесли Снайпс са малка част от звездите, които се оставят в ръцете на Иван и екипа му всеки път, когато идват в България.


Повече по темата гледайте във видеото.