Шоуто „Нощ на звездите” е специалният жест за младите таланти на Ямбол

За четвърта поредна година фондацията на известния български акробат и цирков артист Енчо Керязов ще награди талантливи деца от област Ямбол. Церемонията е тази вечер, веднага след това започва и благотворителният спектакъл „Нощ на звездите”, в който ще участват някои от най-големите циркови артисти в Европа.

 

Подготовката за церемонията започна преди месеци, средствата се набираха с благотворителни прояви, търгове, включиха се и спонсори. Наградите ще бъдат разпределени в категориите образование, изкуство и спорт.

 

"Страшно много хора ни помагат, без които не бихме могли да се справим с всичко това", казва Анжела Шварц, изп. директор на фондация „Енчо Керязов”.

 

Шоуто „Нощ на звездите” е специалният жест за младите таланти на Ямбол. Една от звездите на европейския цирк, носителят на „Златен клон” от Монте Карло - Давид Ла Рибле, открива спектакъла.

 

„Енчо ни покани да покажем всичко което умеем, решихме да помогнем в това благородно дело, защото да помагаш на нуждещите се, да подкрепяш децата, е без значение дали сме украинци, българи или немци”", казва Алла Клища, акробат.

 

„Обичам си града, заради това го правя, с голямо удоволствие, не ми тежи изобщо, жестът от страна на фондацията е този, нядявам се тези деца да го усетят, така както аз го усещам, това е смисълът на цялото това нещо”, твърди цирковият артист Енчо Керязов.

 

Освен впечатляващите циркови номера, на сцената ще се качат и Рафи и Любо Киров.