В предаването на 8 март очаквайте и интервю с модела Гери Дончева

На 8 март в предаването ще видите министъра в оставка Веселин Вучков, Гери Дончева, Данчо и Лора Караджови, история от “Ничия земя” – 30 години от кървавия атентат на гара Буново, шафнера на влака София- Кардам пред Миролюба Бенатова и Стажанта със специалния коментар на Петко Георгиев.

 

В седмицата на оставките - време разделно в българския парламент. Стажанта в обичайната си роля, но в необичайна ситуация. Пробита ли е националната ни сигурност? За оставката на един министър, коалиционните игри и партийните зависимости със специалния коментар на журналиста Петко Георгиев.


Интервю с модела Гери Дончева малко преди да отлети за Америка и малко след като издаде втората си детска книжка. Приказка за малки деца и гледка за пораснали момчета.

 

Данчо и Лора Караджови след раждането на най-малкия член на фамилията. Най-известните баща и дъщеря в българската музика в общо интервю пред Сашо Диков. Разговор за наркотици, наследници и семейна обич.


История от ничията земя: Je suis Буново. 30 години след атентата на гара Буново нищо не е забравено и нищо не е простено. Свидетелства за България на терора. Един служител от Държавна сигурност разказва за България, когато не е имала сигурност, а живите жертви на протурския тероризъм проговарят след три десетилетия. Разкази от свидетели, не от политици.

 

Миролюба Бенатова представя: Шафнера от вагона-убиец в ексклузивно телевизионно интервю. Неговата истина седем години след трагедията във влака София-Кардам, където огненият ад погуби живота на девет души.

 

Ексклузивно в Дикоff! Подалият оставка вътрешен министър Веселин Вучков проговаря пред Сашо Диков. Ченгеджийски номер ли беше оставката и ще може ли жена да се справи със силово ведомство?