Сопот се уплаши, че го напада "Ислямска държава"

 

Търсят метеорит като пералня, пише вестник "Стандарт”. Сопот се уплаши, че го напада "Ислямска държава”. 

 

"Цял Сопот се вдигна да търси с кучета тайнствен метеорит. Ярка светлина като от падаща звезда разкъса небето над града в неделя вечерта. След секунди се чул тътен и земята се разлюлява като от земетресение. Свидетели станали група приятели в центъра на Сопот, според които небесната скала се забила някъде в Средна гора. Феноменът е видян още в Карлово и Калофер. Едни разпознали бойна ракета, но от близкото поделение категорично са отрекли. Други се паникьосали да не би да ги нападат джихадистите от „Ислямска държава”. Трети се кълнели, че падналото тяло било колкото пералня”, пише още „Стандарт”.

 

Жените хранят мъжете според националната статистика, пише пък вестник „Телеграф”. Оказва се, че мъжете по-често остават без работа и разчитат на жените си да издържат семейството.

 

Същевременно любовницата гълта по 360 лева от семейния бюджет според друга статистика, цитирана от вестник „Монитор”. Всеки пети крие дохода от половинката си, сочи проучване, проведено в четири страни на Европейския съюз.

 

Още теми от днешния печат гледайте във видеото.