"Нейчъръл уърлд съфарис" предлага 203-дневно сафари срещу 176 000 паунда

Британска компания предложи на клиентите пътешествия и общуване с животни в различни части на света. "Нейчъръл уърлд съфарис" предлага 203-дневно сафари срещу 176 000 паунда, пише "Дейли мейл". 

 

Половингодишното пътешествие ще премине на четири етапа. Първият е посветен на запознанство с белите мечки, за 45 дни туристите ще отидат в Арктика, Аляска и на остров Шпицбергене. Във втората фаза на клиентите им предстои 62-дневно пътуване из Бразилия, Чили, ЮАР, Танзания, Кения, Шри Ланка и Индия

 

В тази фаза пътешествениците ще могат да се любуват на животните от семейството котки. Третата част - 39 дни, е посветена на приматите в Африка и Азия, а четвъртата - 57 дни, на морските обитатели в Антарктида, на Галапагоските острови и Исландия.

 

Фирмата обещава на туристите възможност тясно да пообщуват с някои от най-редките и неуловими представители на фауната. Един от тях е намиращият на границата на измирането амурски тигър, обитаващ Хабаровския и Приморския райони в Далечния изток на Русия. По време на цялото пътешествие туристите ще бъдат придружавани от професионални гидове и инструктори.