При някои срещата мина спокойно и тихо, а при други - не

Двойките от „Женени от пръв поглед” за първи път се срещнаха с експертите на предаването, за да споделят своите добри и лоши впечатления от партньорите си. 

 

При някои срещата мина спокойно и тихо. Стефан и Светлана определиха този етап на познанството си като „моментът, в който започват да градят доверие във връзката”. Те категорично заявиха, че им харесва да прекарват време заедно и нищо в поведението на другия не ги напряга.

 

Антония обвини Атанас в неспособност да споделя. Наско от своя страна обясни на отец Григории, че е много притеснителен и всекидневно работи върху това. Той обеща да се поправи и наистина го направи. По-късно той сподели на съпругата си за най-тежкия период в живота му- смъртта на неговата баба. Младият мъж бил толкова депресиран след загубата, че дори за момент си помислил да посегне на живота си. За щастие намерил сили в себе си и бързо се съвзел, а съпругата си определи като неговата мотивация.

 

Отношенията между Георги и Гергана се напрягат с всеки изминал ден. Двамата прегърнаха идеята да се разделят за малко, за да може всеки да остане насаме с мислите си. През двата дни, в които не бяха заедно всеки се допита до приятелите си и потърси съвет. Младото семейство посети и семейния терапевт Милена Каменова, която ги призова да говорят за проблемите си и да се опитват да намерят решения. В крайна сметка разговора завърши рязко, както и започна, и Георги заяви „тя е има много хубави качества, но аз не се чувствам комфортно в нейната компания и това ме напряга”, а Гергана на свой ред отвърна: „Ако някой не иска да те приеме такъв какъвто си, няма смисъл да се опитваш да стигнеш до него”.