Поредица от тежки катастрофи през последното денонощие

 

 

Серия тежки катастрофи през последното денонощие. 8-годишно дете беше блъснато в Сопот от ученик без книжка. За изминалите 24 часа при пътни инциденти в страната са загинали 4 души, а 24 са ранени.

 

Малката Гергана пресича този булевард, за да стигне до аптеката. Тогава я връхлита автомобил.

Още по темата

„Блъсна я момче, което няма години и няма книжка. Искам да се изследва това момче дали няма и наркотици в него", заяви Донка, майка на блъснатото дете. 

 

Пристигналият на място лекарски екип е установил, че момичето се е отървало само с натъртвания на таза. Зад волана е бил ученик от сопотската гимназия. След инцидента, той е отведен в полицията за разпит. 


До 10 години затвор може да получи шофьорът, който на 2 май уби дете в Бургас и избяга. 23-годишният извършител беше задържан още същия ден и срещу него вече е повдигнато обвинение от окръжната прокуратура. 


Двама мъже - на 31 и на 65-години загинаха на място, а 21-годишен младеж е с опасност за живота след жестока катастрофа между три автомобила.  Инцидентът стана късно снощи на главния път Хасково - Пловдив. При сблъсъка на колите леко пострадаха и други 7 души.  


Челен сблъсък между два автомобила затрудни движението по главния път Варна – Русе край Шумен днес. Около 15 часа Ауди с плевенска регистрация при неправилно изпреварване се забива в движещия се срещу него опел. 


Водачите са тествани за алкохол, наличие не е установено. Двамата шофьори и пътничка от едната кола са пострадали, но без опасност за живота.