Заради имиджа си Надя Маринова не можела да се среща с хора от бранша, заяви Борисов

 

Премиерът Бойко Борисов освободи от длъжност заместник-министъра на туризма Надя Маринова. Заповедта дойде, след като Маринова е била заснета да спи в нощен бар в центъра на София. Снимката е направена на 2 юли, а заповедта за уволнението на Маринова е от днес. Снимките са получени в Хаштаг-BG от посетител в заведението. 

 

"Уволних я, защото спи пияна в бар. Така ми казаха. Какво да направя? С какъв имидж ще отиде при бранша?", аргументира се премиерът Бойко Борисов. 

  
Надя Маринова е заместник-министър на туризма от средата на февруари тази година. Опитите ни да се свържем с Маринова останаха без успех. 

 

Според справка в Агенцията по вписванията Надя Маринова и съпругът й притежават няколко луксозни имота в София и Приморско. Тя е член на Съвета на директорите на столичното общинско предприятие Център за градска мобилност. 

 

Сградата, в която според Службата по вписванията Маринова притежава няколко апартамента, се намира на входа на Приморско, е луксозен и в момента е пълна с туристи. Има собствен басейн, джакузи, добре поддържана градина и специален кът за деца. Тук обаче Маринова не е идвала от дни. 

 

Снимка: Хаштаг-BG/БГНЕС