Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноски

На 12 август, във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Никола Атанасов“, с. Яна се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в с. Яна. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска пред 131 ЦДГ.

 

Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Емилиян Станев“, кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на 12 август на клиентите, живеещи в по ул. „Емилиян Станев“ от бул. „Тодор Каблешков“ до ул. „Вили Казасян“, ул. „Проф. Вера Мутафчиева“, ул. „Иван Андонов“ №7 и №7А. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Проф. Вера Мутафчиева“ №2А.

 

Заради подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. „Георги С. Раковски“, Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на 12 август на клиентите, живеещи по ул. „Гургулят“ от ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ до ул. „Георги С. Раковски“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ на ъгъла с ул. „Гургулят“.

 

Поради монтаж на спирателен кран и ремонт на уличен водопровод на ул. „Стадион“ жк. „Експериментален“ кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на 12 август на клиентите, живеещи на ул. „Стадион“ от 1 до бл. 37, Автосервиз. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Стадион“ до бл.25.

 

В сряда, 12 август, заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Миладин Цветков“, с. Световрачене, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите, живеещи на ул. „Пролет“, ул. „Софийска“, ул. „Синчец“, ул. „Железопътна“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Софийска“ на ъгъла с ул. „Миладин Цветков“.

 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.