Ако ремонтите продължат над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноски

На 14 август, петък, заради подмяна на спирателни кранове на бул. „Витоша“, жк. „Иван Вазов“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на бул. „Витоша“, ул. „Янко Забунов“, ул. „Балша“, бул. „Петко Ю. Тодоров“ и ул. „Бяла черква“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Стефан Малинов“ ъгъла с ул. „Краище“.

 

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Македония“, Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на 14 август на абонатите, живеещи по бул. „Македония“ от №2 до №38, бул. „Христо Ботев“, бул. „Македония“, ул. „20-ти април“ и ул. „Дамян Груев“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на бул. „Македония“ ъгъла с ул. „Ивайло“.

 

Заради изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. 732 кв. „Бояна“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на 14 август на клиентите, живеещи по ул. 732 от ул. „Кумата“ до ул. „Подграмада“,по ул. „Калоянова крепост“ от ул. 732 до ул. „Радецки“, по ул. „Радецки“ от ул. „Калоянова крепост“ до ул. „Кумата“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от комапнията ще осигурят водоноска на ул. „Подграмада“ ъгъла с ул. 732.

 

Поради подмяна на спирателен кран на ул. „Неофит Рилски“, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 14:00 часа на 14 август на клиентите, живеещи на ул. „Неофит Рилски“, ул. „Георги Сава Раковски“, ул. „Хан Крум“, ул. „6-ти септември“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Неофит Рилски“ ъгъла с ул. „6-ти септември“.

 

В петък, 14 август, заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стара планина“, Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите, живеещи по ул. „Черномен“ от ул. „Искър“ до ул. „Стара планина“. Ако ремонтът продължи над 12 часа,  от комапнията ще осигурята водоноска на ул. „Черномен“№7.

 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Малина“, кв. „Сеславци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на 14 август на клиентите, живеещи на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Мургаш“, ул. „Еделвайс“, ул. „Чавдар“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Мургаш“ ъгъла с ул. „Гергана“.

 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на на ул. „Варовита“, с. Лозен , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на 14 август на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Маркова ливада“ от ул. „Варовита“ до ул. „Крушите“,по ул. „Варовита“ от ул. „Старата чешма“ до ул. „Крушите“. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от комапнията ще осигурят водоноска на ул. „Маркова ливада“ ъгъла с ул. „Варовита“.

 

Поради изграждане на водопроводни връзки по бул. „Ботевградско шосе“ кв. „Враждебна“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на 14 август на клиентите, живеещи на бул. „Ботевградско шосе“ от моста на р. Искър до с. Долни Богров. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на бул. „Ботевградско шосе“ до магазин „Джъмбо“.

 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.