Той блесна в интернет с видеоклип с ексцентричен танц без задръжки

 

Нова звезда в листите за общински съветници. Кандидат - общинар от Берковица блесна в интернет с видеоклип с ексцентричен танц без задръжки.


Запознайте се с Милован - водач на листа за общински съветници в Берковица. А това също е Милован, но в ролята на Азис. Клипът е направен преди 10 години за участието му в телевизионно шоу.


„Тогава не само косата, но и брадата ми е боядисана. Това просто е едно шоу и в шоубизнеса всичко е провокация. Костюмът ми е личен дизайн и лично производство”, обясни Милован Панталеев - кандидат за общински съветник.


Милован не се срамува от видеозаписа. За него той е забавна част от ученическите му години, когато танците са му били хоби.


"Имам и едно участие с две дами от Монтана, там правим една сцена със стриптийз", похвали се Милован Панталеев.


Когато не се прави на Азис или не е кандидат за общински съветник, Милован обича да излиза с пушката на лов.


"Човек трябва да използва свободното си време и да се разтоварва, защото животът не е само работа. Затова, трябва да практикува някакви странични неща и трябва да се разсейва", добавя Панталеев.


А като политик иска само едно.


"За мен е важно нещата да се правят така както трябва, да се правят и да живеем нормално", казва Милован Панталеев.


Повече по темата гледайте във видеото.


Репортер: Биляна Борисова

 

Нова телевизия призовава - гласувай независимо! Ако споделяш това послание, сподели #АзСъмНезависим. Защото с всяко следващо споделяне намаляваме тежестта и значението на контролирания вот.