Късът паднал от покрива на жилищна кооперация

 

По чудо жена се размина само със счупен нос, след като леден блок се стовари върху нея. Инцидентът стана в София, а късът паднал от покрива на жилищна кооперация.

 

Както всеки работен ден и този четвъртък Ваня Михайлова излязла от офиса, за да обядва. Докато се движила по тротоара леден блок пада върху нея и я събаря на земята.  Оттам нататък жената няма спомени. 

 

За инцидента разказват очевидците. Иванка, която работи в цветарския магазин, пред който става всичко, е сред първите, помогнали на Ваня.  „Видях как жената се свлече, когато излязох от магазина една друга жена й помагаше. Жената беше окървавена, вкарахме я в магазина и извикахме линейка”, разказа Иванка.

 

Леденият къс полита от тази кооперация в столичния квартал „Лозенец”.  Пострадалата жена е благодарна, че не е станало най-лошото и се разминала само със счупен нос. Твърди, че през зимата винаги е нащрек, а случилото се с нея определя като ирония на съдбата.  Все пак Ваня е решена да не оставя нещата така. Смята да подаде жалба в полицията.