По непотвърдена информация той е бил гост на хотела

Видео: БГНЕС


Мъж на видима възраст 35-40 години загина при падане от високите етажи на известен русенски хотел. Инцидентът е станал около 17.30 часа, като тялото му е паднало на страничния паркинг на хотела, предаде БГНЕС.


Районът на инцидента бе отцепен от полицията. Извиканият екип на „Спешна помощ“ само е констатирал смъртта. Разследва се дали става дума за нещастен инцидент или самоубийство. При падането си мъжът не е имал в себе си документи за самоличност. Полицията изяснява кой е.


По непотвърдена информация мъжът е бил гост на хотела и е имал стая на седмия етаж. Изяснява се дали трагедията се е разиграла там или на по-висок етаж. Мястото, където е паднало тялото, е достъпно само откъм терасите, които не са свързани със стаите, а с коридора.


От управата на хотела на този етап отказват коментар по случая.


В момента в Русе се провежда фестивалът „Мартенски музикални дни“ и хотелът се ползва често от изпълнителите, затова имаше притеснения дали не се е случило нещо с някой от музикантите. Проверка показа, че към този момент в хотела няма настанени гостуващи артисти.