Забраната за къмпингуване можела да отпадне, но при определени условия

 

Забраната за къмпингуване може да отпадне, но при определени условия. Това заяви премиерът Бойко Борисов. 

 

На форум на ГЕРБ в Хасково Борисов се обяви и против задължителното гласуване, като уточни, че и двете промени са по искане на коалиционните партньори и партията му трябвало да се съобрази с тях. 

Още по темата

 

Нощуването под звездите била привлекателна идея и за премиера и той мечтаел да я осъществи. Борисов бил против забраната, но трябвало да се съобразява с коалиционните партньори.


 
На мен не само, че не ми пречат, и на мене ми се ходи там да седна, толкова ми е омръзнало от хора. Така че ако намерят вариант съм „за”. Да е гарантирано чистенето, само това съм казал - с глоби ли, с какво”, заяви премиерът Борисов. 


 
Той препоръча на протестиращите да отидат на разговори в парламента. А докато той обясняваше, че забраната може да се преразгледа почитателите на къмпингуването и днес се събраха пред министерството на туризма.


 
В Хасково Борисов се обяви против още едно решение на парламента, което отново било прието, защото идвало от коалиционните партньори.


 
„Задължителното гласуване. Моето изконно мнение по този въпроси винаги е било, че насила хубост не става”
, заяви Борисов. 


 
Той поиска прошка, но заяви, че няма да прости всичко. Отказа да говори за Реформаторския блок и желанието на ДСБ да бъде в опозиция.