Екип на Нова се срещна с бабата на златното момиче

Гимнастичката Цвети Стоянова сама се е отказала да участва в Европейското в Израел, а причината е страх от грешка и провал на отбора. Това разказа в първото си телевизионно интервю бабата на златното ни момиче Цветана. 
 
Пред екип на Нова бабата каза, че иска да говори, за да спрат лъжите, публикувани за златното ни момиче. 
 
По темата
„Мечтата ѝ беше мечтата на мама да сбъдне! „Бабо, продължавам, само и само мечтата на мама да сбъдна”. Трябваше докрай, трябваше на олимпиада да отиде. То това им е мечтата на децата, аз затова сега казвам - да не се разстройват другите момичета”, заявява бабата на Цвети Стоянова. 
 
Потвърждава думите и на ансамбъла, и на треньорите, Цвети сама е взела решението да се откаже от Европейското. Страхувала се е да не направи грешка. 
 
„Да не страда ансамбълът заради нея. Това е. Единствено това е. Те са като едно семейство, какво ще обвинявам треньор или Илиана да я обвиня”, заявява жената. 
 
Сега животът на баба Цеца е между болницата и панелката в квартал „Надежда". 
 
„Да не се плаши, ние сме силни, ще преодолеем и това”, заявява възрастната жена. 
 
А докато го преодолеят баба Цеца отказва да чете вестници. А колкото до съмненията, че Цвети е направила опит да се самоубие, казва: 
 
„Аз не знам откъде получават те информация, това са догадки, не е така, както вие - да дойдете при мен, аз не лъжа, аз ви казвам истината”, заявява бабата на гимнастичката. 
 
Цвети мечтаела, след като приключи кариерата си, да стане психиатър и да помага на хората.
 
Повече вижте във видеото, а цялото интервю гледайте в предаването "Комбина" в неделя от 16.00 ч.