"Визия за България" е нескопосан опит на социалистическия доктор Франкенщайн да създаде чудовище", заяви Антон Тодоров

След събора на Бузлуджа - остра реакция от партията на Бойко Борисов. ГЕРБ нарекоха БСП „идеологически кентавър, който води задгробен живот”. Самият премиер също коментира събитието на социалистите по време на посещението си в Нови пазар.

„Нека да си хапнат, да си пийнат - те обичат. Много злини са направили на България за тези десетилетия управление. Да не им разваляме празника. Нашата работа е да покажем какво е било и какво сме направили”, заяви Борисов.

„Визия за България", която БСП предложи, е нескопосан опит на социалистическия доктор Франкенщайн да създаде чудовище, което да яхне публичните финанси. Това, което чухме във „Визия за България“ и в казаното на Бузлуджа днес, ни води до един извод - че това е тържество на бесовете, каза на брифинг Антон Тодоров от ГЕРБ.

Цветанов: БСП не каза откъде ще дойдат парите за техните мечти

БСП е идеологически кентавър и води активен задгробен живот. Претенцията ѝ да се добере до властта трябва да се смята за заплаха за българите“, заяви още Тодоров.

Визия за България“ е сборник с есета от слаби автори. 1/3 съдържа неясни послания, 1/3 съдържа отломки от програмата им, с която загубиха изборите, 1/3 са глупости. С тяхната програма ще останем в периферията на Европа, защото тази програма не съдържа нито една скала, нито една графика. За мен като икономист е трудно да я коментирам”, коментира от своя страна Александър Иванов.

Нинова: Не предлагаме алтернатива на ГЕРБ, а алтернатива на системата

Той допълни още, че предложението им е без никаква икономическа обосновка и според него това е опит на левицата да се заиграе наново с управлението. Заради празнословията им вече 10 години българите не им дават властта.

„БСП са транссексуални. Те социалисти или консерватори са последно?”, попита от своя страна Тома Биков.

БСП представи своята „Визия за България”

Той добави, че червените са в период, в който се опитват да сменят политическия си пол и разкритикува опозицията за обвиненията, които днес отправиха от Бузлуджа.

„Това е симптом за загуба на политическа идентичност и на криза на идентичността в БСП. Корнелия Нинова заговори за християнски ценности, докато е лидер на социалистическа партия, която се уповава на Маркс", заяви депутатът от ГЕРБ.

Той добави, че основна мисия на политиците е да поемат негативната енергия и да я превръщат в ефективни решения, а не да хвърлят омразата си и да я преработват в глупост. Това прави БСП, откакто Корнелия Нинова е председател на партията.

„ГЕРБ не са депутатите и министрите, ГЕРБ са 1,1 млн. души. Те част ли ще бъдат от народа, за който говорят. Кого нарича народ Корнелия Нинова, само избирателите на БСП ли са народът“, попита Тома Биков и подчерта, че това, което прави Нинова е опасно за обществото, не за ГЕРБ.

„Избирателите ни преживяват тежко тези обиди, те също имат нерви. Непрестанно се опитваме да ги успокояваме“, каза още той. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.