Иван Тодоров има злокачествен тумор на десния крак

Млад мъж се нуждае от средства за сложна операция на крака в Турция. След като за по-малко от година губи майка си и баща си заради коварната болест рак, Иван Тодоров се сблъсква със сериозен здравословен проблем.

От години той се бори с доброкачествено образувание на десния крак и претърпява редица операции. За нещастие то прераства в злокачествен тумор с големи размери. Лекарите му поставят диагнозата лейомиосарком на костта и меките тъкани.

Минава през няколко курса на лъче- и химиотерапия, които обаче не довеждат до желаните резултати. Според специалистите у нас единственият вариант за него е ампутация на крака. Иван обаче решава да направи всичко възможно, за да се опита да го спаси.

В Турция се среща с лекари в областта на онкоортопедията и травматологията, които му дават шанс да спаси крака си чрез сложна операция. За нея обаче са нужни 50 000 евро – сума, която е непосилна за Иван и семейството му. Затова мъжът и близките му молят за помощ в събирането на средства, за да може да води пълноценен живот.

Ако имате желание и възможност да помогнете на Иван, ето данните на сметката за набиране на средства:

Иван Венциславов Тодоров
BG86CECB979010B6433100
Централна кооперативна банка

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.