Предстои подписване на същите споразумения с „Гергьовден”, Български демократичен форум, Съюза на репресираните от комунизма

ГЕРБ и ПП “Никола Петков” подписват споразумение за политическо сътрудничество. 

„Направихме всичко възможно да влезем в диалог с всички формации, които са част от Европейската народна партия и принадлежат към демократичната общност. Искаме да благодарим на ПП „Никола Петков”, които също се обадиха за подкрепа. Предстоят подписвания на подобни споразумения с „Гергьовден”, със Съюза на репресираните от комунизма и с Българския демократичен форум сме в разговори”, заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Ще работим за победа и ще мобилизираме всички наши структури. Знаете, че това е най-балансираната листа с хората, които защитават нашите интереси в Европейския парламент”, коментира след подписването и председателят на „Никола Петков” Венцислав Върбанов.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поздрави лидера на земеделците Венцислав Върбанов по повод рождения му ден днес и му пожела да „изкара колкото Конституцията”. „С колегите от „Никола Петков” ни е най-лесно. Познават се с възрастните или по-малко младите, така че да обединим всички сили срещу пълзящата диктатура, която искат да ни наложат нашите опоненти. Зле прикриват целите си, техните брутални действия станаха публично известни", каза още Борисов.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook 

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес