„Аз никога не забравям откъде съм тръгнала”, каза тя

Въпреки славата си, тя живее далече от празната суета на деня. Няма нужда от Instagram и Facebook, нито да излага живота си на показ. Нейният свят, това са семейството, музиката и публиката. Обича адреналина и е целуната от Бога. Неговата целувка е нейният глас. 

„Трудната народна песен е песента на моя живот. Лесното не ми е интересно. Преди да разбера, че с гласа си мога да въздействам на хората, преминаха доста години. Може би около 7-8 години. Когато хората започнаха да ме търсят, да искат аз да пея, тогава разбрах, че съм постигнала нещо и съм позната като име и като глас”, разказа Славка Калчева. 

Славка Калчева: На първо място е семейството, а не кариерата

„Песента „Отредена съдба” е тази, в която изпях живота си. Тя е моя авторска – и текст, и музика. Досега моят живот обаче не е бил като песен, но точно това ме е направило силна. Ако трябва да се върна назад може би има някои неща, които не бих искала да се повторят. Ако животът обаче беше лесен, нямаше да оцелея досега. По-лесното не е за предпочитане при мен”, допълни популярната изпълнителка. 

„Следващата година се моля за здраве. 2019 беше изпълнена и с много приятни емоции. Направих две песни, които трябва само да запиша. Те са много различни. Едната определям като бутикова, само за музиканти. В един куплет влизат четири различни ритъма. Текстът е автентичен”, сподели още тя. 

„Аз никога не забравям откъде съм тръгнала. Когато човек стане по-известен, егото избива, защото той забравя откъде е започнал”, заключи Славка Калчева. 

Повече гледайте във видеото.