Пазете се, бъдете бдителни и Бог да ви пази, написа музикантът

Американският музикант Боб Дилън пусна 17-минутна песен, посветена на обстоятелствата, свързани с убийството на президента на САЩ Джон Кенеди, предаде БТА.

За издаването на песента Дилън съобщи на страницата си в Twitter. Композицията
"Murder Most Foul" с продължителност 16 минути и 57 секунди стана най-дългата в кариерата на музиканта Песента изпреварва предишния му рекорд от 16 минути и 31 секунди, поставен с "Highlands" от албума му "Time Out of Mind" от 1997 година.

Китара на Боб Дилън отива на търг

"Привет на всички феновете,които ми останаха предани през годините, написа Дилън. Тази песен записах преди известно време и може да ви се стори интересна. Пазете се, бъдете бдителни и Бог да ви пази!"

Джон Кенеди беше убит на 43-годишна възраст на 22 ноември 1963 година по време на посещението в Далас, щата Тексас. Разследващата комисия "Уорън" излезе със становището, че убийството е дело на един единствен човек - Лий Харви Осуалд, който беше застрелян два дни след покушението срещу президента.

Песните на Боб Дилън най-често се позовават на метеорологията

Боб Дилън най-после получи Нобеловата си награда по литература

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП