Това е станало по време на специлизирана акция

Дилър на метамфетамин на кристали задържаха полицейски служители от Шесто полицейско управление в Пловдив. В хода на специализирана полицейска операция за противодействие на разпространението, съхранението и употребата на наркотично вещества служители на "Криминална полиция"  управлението задържали двама криминално проявени мъже на 27 и 30 години от Пловдив.

Затвор и глоби за британец и двама българи, хванати с десетки боеприпаси и хероин за милиони

При проверката, извършена на улица „Вратцата“, 30-годишният изхвърлил през прозореца на превозното средство предмети, представляващи част от наргиле. В условия на неотложност е извършено претърсване на автомобила, при което е открито и високо рисково наркотично вещество.

Хванаха 1 тон колумбийски кокаин, 18 в ареста (ВИДЕО+СНИМКИ)

Последвало претърсване и в апартамент на улица „Ландос“, обитаван от лицата. В жилището са открити 44 найлонови пликчета с бяло вещество на кристали. От изготвената химическа експертна справка е установено, че веществото е метамфетамин на кристали с тегло 52,11 гр. Двамата мъже – извършителя на престъплението и неговия съучастник са задържани в ареста за срок до 24 часа.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.