Тя ще лежи на същото място като колежката си Фелисити Хъфман

Актрисата Лори Лафлин започна да излежава присъдата си от два месеца затвор, както беше осъдена за даване на подкупи, за да запише дъщерите си да учат в престижен университет, съобщава БТА. Лафлин се е явила в петък  в женския затвор в Дъблин, близо до Сан Франциско. Това е същият затвор, където престоя 11 дни и актрисата Фелисити Хъфман миналата година за участие в измамата.

Актрисата Фелисити Хъфман ще се признае за виновна в измама

След като първоначално отхвърляше обвиненията, 56-годишната Лафлин и съпругът й, дизайнерът Мосимо Джанули се признаха за виновни през май за измамата. Според прокуратурата те са платили 500 000 долара подкупи, за да осигурят места за дъщерите си в университета на Южна Калифорния като участнички в гребния отбор.

Холивудски звезди в мащабна корупционна схема (ВИДЕО)

Лафлин и съпругът й са сред 56-имата, обвинени за участие в схемата, ръководена от консултанта Уилям Сингър, който призна, че е помагал на родители да записват децата си с измама в престижни университети.

Лори Лафлин се извини за действията си през август, като каза, че е постъпила така от любов към дъщерите си. Мосимо Джанули е осъден на пет месеца затвор за участие в измамата.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.