За спортния министър предложенията също са били новост

С колегите и със здравните власти ще стигнем до разумно и справедливо решение за всеки ресор! Това обяви във Facebook спортният министър Красен Кралев по повод предложението за въвеждане на нови мерки.

Уважаеми спортисти и журналисти, Това, което чухме на брифинга днес, беше мнението на здравните власти за...

Публикувахте от Krassen Kralev в Понеделник, 23 ноември 2020 г.

"Това, което чухме на брифинга днес, беше мнението на здравните власти за необходимостта от допълнителни мерки срещу коронавирус пандемията. Уважавам тяхното експертно становище, но ви уверявям, че тези предложения за частичен локдаун тепърва ще бъдат обсъждани с премиера и с всеки ресорен министър. Както заяви и самият министър Ангелов. За мен тези предложения също са новост, но съм сигурен, че с колегите и със здравните власти ще стигнем до разумно и справедливо решение за всеки ресор! Разбира се, няма съмнение, че на първо място ще бъде поставено опазването на живота и здравето на хората", написа Кралев.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си