Преди няколко дни двамата публикуваха един и същ кадър, но не показаха, че са заедно

Григор Димитров публикува снимка в Instagram в компанията на Лолита Османова. От няколко седмици те са спрягани за двойка. Преди няколко дни двамата публикуваха един и същ кадър, но не показаха, че са заедно. Към този момент нищо не е потвърдено от Димитров и Османова.

За това, че са заедно свидетелства и снимка в профила на Лолита. Тя е от моста на влюбените в Анеси, един от най-красивите средновековни градове, чийто исторически център е опасан от очарователни канали. Благодарение на тях градът често е наричан “Алпийската Венеция”.


Снимка: Официален Instagram профил на Григор Димитров

Лолита е снимала десетките катинари на любовта, които могат да се видят и на много други места в Европа. Те символизират искрените и вечни чувства на влюбените. А за моста в Анеси се смята, че ако влюбените се целунат в средата му, ще бъдат заедно през целия им живот.

Григор Димитров бе в Анеси по същото време и миналата година, когато се включи в традиционния местен 10-километров пробег.

За Григор и Лолита като двойка се заговори в началото на ноември, когато тя се появи в ложата му на турнира във Виена. Оказа се, че двамата са се запознали на кортовете в Монте Карло кънтри клуб, където българската звезда тренира. Лолита също е опитала да направи кариера в тениса, но е прекъснала заради контузии.

Красавицата е дъщеря е на руския олигарх в енергийния бизнес Елдар Османов, който е от кавказката република Кабардино-Балкария. Подобно на много бизнесмени, и той има проблем с руските съдебни власти и по тази причина живее в Монте Карло.

Лолита е отличничка от Московския университет със специалност “Международни отношения”. В момента е бизнесдама и шеф на Luxury international magazine. Лъскавото месечно списание излиза на английски и руски в 7 държави.

Тя има един брак зад гърба си. През 2017 година Лолита се омъжва за Гаспар Авдолян, син на друг милиардер - Алберт Авдолян, за когото се говори, че е направил парите си от един от местните телекоми. Сватбата в “Долби тиътър” в Лос Анджелис (Османова има къща там) струва 25 милиона долара. На церемонията булката е с рокля за 500 000 долара, а забавлението на гостите е поверено на Лейди Гага и най-големите звезди на руската естрада. Година по-късно приказката приключва заради скандал между родителите. Според руските медии Авдолян е дал заем от 6 милиарда рубли на Османов, за да спаси холдинга си МРСЭН, който обаче фалира. Но бащата на Лолита не връща парите.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.