За звездната двойка се говори, че подготвя венчавка

63- годишният герой от екшън филми Долф Лундгрен излиза с красавица, която е почти 40 години по-млада от него - с 24-годишната Ема Крокдал.

Риана има нова връзка с известен рапър (СНИМКИ)

Папараци заснеха двойката по време на покупки в Лос Анджелис. Лундгрен и Крокдал бяха забелязани в спортно облекло. За романтичната звездна двойка се шушука, че подготвя венчавка, след като беше забелязана с венчални пръстени на ръцете.

Ванеса Хъджинс си хвана по-младо гадже (СНИМКИ)

Долф и Ема започнаха да се срещат през 2019 година след запознанство във фитнес залата. През месец януари 2020 година те потвърдиха своята връзка. През лятото актьорът намекна, че се е сгодил с любимата си. След което Лундгрен стана обект на много критики. Интернет потребители не пропуснаха да изтъкнат плашещата прилика между родената в Норвегия Крокдал, която е фитнес инструкторка и една от дъщерите на актьора.

Никол Шерцингер посрещна Нова година на екзотичен плаж (СНИМКИ)

Холивудският екранен идол има две дъщери - Ида Сигрид, родена през 1996 година и Грета Евелин, родена през 2001 г.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
Редактор: Станимира Шикова
Източник: БТА