Открийте ги в онлайн книжарница Хермес

Четенето на книги е не само развлекателно занимание, но и обогатяващ процес, който ни дава толкова много. Понякога ни изпраща в друга реалност и ни кара да мечтаем, а в други случаи повдига адреналина ни и изостря всичките ни сетива. Някои от нас предпочитат литературни жанрове с криминална насоченост, но има читатели, които държат на това да имат увлекателна класическа творба под ръка.

Тази година се очакват много предстоящи книги с хитови заглавия, които задължително трябва да добавите към домашната библиотека. Открийте ги в онлайн книжарница Хермес и се потопете в интересни сюжети, които талантливи писатели развиват за Вас по увлекателен и завладяващ начин.

Кои книги да очакваме тази година

Скоро очаквайте доста нови премиерни заглавия, които ще Ви вдъхновят и накарат да погледнете на живота с други очи. Някои от Вас ще бъдат изненадани, а други просто ще се насладят на описаните истории, които започват проникновено и завършват необикновено. Като най-очаквани творби се определят:

● “От пръв поглед - Книга 3 (Хотелът) от Нора Робъртс - Любовта е непредсказуема, а в този роман тя ще се разкрие пред Вас по модерен и класически сантиментален начин. За неочакваните обрати и силните трепети - тази предстояща творба ще Ви завладее;

● „Животът на нашата планета“ от сър Дейвид Атънбъро - Произведението ще Ви срещне с промените в глобален план, които засягат най-вече нашата екосистема. Базирана е на телевизионна поредица, която представя дивия свят и неговата магия;

● „Вдън гората Дикчам“ от Георги Божинов - Тази предстояща книга ще Ви докосне много лично с историите на хора, които са били обречени със своите нелечими според лекарите заболявания. Ако искате да се докоснете до затрогващ сюжет, тази творба е за Вас;

● „Изгубеният“ от Джейн Харпър - Тайни, отмъщение и неочакван край. Животът е низ от събития, които ни променят по един или друг начин. Трилърът ще Ви накара да затаите дъх и да бъдете внимателни.

● “Нощна музика” от Джоджо Мойс - Емоционално въздействаща история за силата на човешката воля, приятелството и новото начало.

Всички тези предстоящи творби са въздействащи и ще оставят у Вас силен емоционален отпечатък. Не пропускайте да ги прочетете, избирайки книжарница Хермес.

Къде можем да открием предстоящи премиерни заглавия

В книжарница Хермес ще откриете колекция от култови произведения в различни жанрове, които неусетно ще Ви въвлекат в заплетени и емоционални истории с динамичен край и неочаквани обрати през цялото време. Скоро ще можете да откриете в интернет книжарницата доста предстоящи книги, които притежават потенциала да се превърнат в бестселъри.