Отхвърлиха жалба на актьора срещу решение да бъде отзован съдия

Върховният съд на щата Калифорния отказа да разгледа жалбата на актьора Брад Пит срещу съдебното решение да бъде отзован съдия в спора му за попечителство с Анджелина Джоли, съобщи Асошиейтед прес.

Съдът отказа да преразгледа решението на апелативен състав от месец юни тази година да бъде отзован съдия по спора им, който не е разкрил в пълнота взаимоотношенията си с адвокатите на Пит.

Решението на Върховния съд на щата е окончателно. Това означава, че съдебният спор за попечителство върху петте непълнолетни деца на двойката, който наближаваше края си, тепърва ще започне отново.

Анджелина Джоли постигна победа в съдебната битка срещу Брад Пит (ВИДЕО)

Джоли, на 46 г., и Пит, на 57 г., бяха сред най-прочутите холивудски двойки в продължение на 12 години. Бившият съдия от висшия съд на окръг Лос Анджелис Джон Удъркърк, пред когото сключват брак през 2014 г., бе нает да уреди развода им след подадения иск от Джоли през 2016 г.

Брад Пит получи съвместно попечителство над децата след развода с Джоли (ВИДЕО)

Той обяви развода на двойката през 2019 г., но остави отделно да бъде решен въпроса с попечителството над децата.

Три от децата на Джоли и Пит са искали да свидетелстват срещу актьора

Джоли и Пит имат шест деца: Мадокс, 20 г., Пакс, 17 г., Захара, 16 г., Шайло, 15 г. и тринадесетгодишните близнаци Вивиан и Нокс.

Как изглеждат днес любимите ни звезди от 90-те (ГАЛЕРИЯ)

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Източник: БТА