Розалина Попова е втора подгласничка в конкурса "Мисис Бургас" (2016)

Бургаската красавица Розалина Попова играе двойник на холивудската звезда Моника Белучи в американската продукция Memory с участието на Лиъм Нийсън и Гай Пиърс ("Железният човек 3", "Блъдшот", "Приказки за лека нощ"). Лентата на режисьора Мартин Кембъл се излъчва зад Океана от 29 април, разказват от екипа на Попова, която е втора подгласничка в конкурса "Мисис Бургас" (2016).

Българският топмодел Милица Борисова дефилира за „Долче и Габана” (ВИДЕО)

В Memory Лиъм Нийсън влиза в редиците на ФБР. В последния момент обаче се отложило пристигането на Моника Белучи в Созопол, където тя също трябвало да изиграе няколко сцени. Това наложило за част от снимките на общите планове да бъде използвана дубльорка, която да отговаря на физическите й данни. По време на снимките българката е била облечена с дрехите на Белучи.

Розалина Попова споделя, че е било изключително изживяване да се докосне до такива големи звезди. Тя е възхитена от отношението на целия екип към участниците и признава, че въпреки лошите метеорологични условия, е било много забавно по време на снимачния процес.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: БТА