По думите ѝ ако има подозрения, че някой действа срещу националната сигурност и не е дипломат, трябва да бъде предаден на властите

България трябва да води разговори с всички възможни доставчици, за да има гарантирани суровини на най-ниска цена. Затова не изключваме "Газпром". По-важно е да защитим интересите си. Това коментира за "Твоят ден" по NOVA NEWS Ирена Анастасова, депутат от БСП и секретар на ПГ.

По думите ѝ ако има подозрения, че някой действа срещу националната сигурност и не е дипломат, трябва да бъде предаден на властите. "Ще сме категорични - ако е дипломат трябва да бъде отзован, но ако не е, няма причина за това", посочи тя. 

Според нея начин за вадене на политически дивиденти е временната комисия за разследване на вноса на петрол в "Лукойл Нефтохим" Бургас. "Готови сме да приемем третия мандат, ако Радев прецени да ни го връчи. Надяваме се да се справим чрез диалогичност", заяви Анастасова. 

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.