Ето няколко полезни съвета

Носенето на дамски дрехи е цяла наука. Стилове, цветове, кройки – има толкова много неща, за които да помислим! Целта е да постигнем хармония във всяко едно отношение, но най-вече да се сдобием с модерна и елегантна визия. За да е самочувствието ни на ниво, е необходимо да демонстрираме моден вкус, да се запознаем с модните тенденции, а и не на последно място – да преценим кой вид тоалети биха ни подхождали най-много.

Какво е важно при избора на дамски дрехи?

Преди да купим нови дамски дрехи, трябва да знаем на какво да обърнем внимание, за да е селекцията успешна. Отправните точки в случая са материите, цветовете, кройката и стилът на тоалета. Той трябва да подчертава фигурата ни, а нюансите му да подхождат тена на нашата кожа. И не на последно място е от значение и цената, която е редно да се вписва в заделения за облекла бюджет и да не го надвишава.

Други фактори като възраст, професия и естество на ежедневието са също водещи по време на шопинга. Не пропускайте да научите повече и за марката на дамската дреха, която може да българска или чуждестранна. Производителят на облекла е важно да се ползва с добро реноме и да е популярен в модните среди. Това говори за добро качество на изделията, на което всяка дама държи.

Как да комбинираме цветовете на облеклата?

Науката за цветовете е интересна и с широко приложение. Както във всяка една друга сфера от живота, така и по отношение на дамските дрехи за жени е важно да се вземат под внимание отделните нюанси и тяхното правилно съчетаване. Ето и някои полезни препоръки:

- контрастни комбинации – тук жените могат да заложат на черно и бяло, синьо и жълто (допълващи се цветове), червено и синьо, черно и червено, бяло и зелено и др. Вариантите да постигнем динамика при избора на тоалет за през деня или за официални поводи са наистина много, като крайното решение зависи и от личните ни предпочитания;

- едноцветни решения – различните вариации на един нюанс могат да бъдат стилно комбинирани, така че визията да е сдържана и модерна, но в никакъв случай не и скучна. Бежово, кафяво и слонова кост е едни от най-харесваните съчетания за дамски дрехи, определяни от дамите като подходящо за офис и деловата визия, но и за парти аутфита в събота вечер;

- ефектно трио – представете си живописен залез, в който участват цветове от една тоналност. Оранжево, жълто и червено, лилаво, тъмно синьо и тъмно червено, тъмно зелено, светло зелено и жълто – подобни конфигурации от нюанси ще придадат весело звучене на всяка дамска дреха, която няма да остане незабелязана от околните. С тях може да се подчертае още ханша и талията, или да се отвлече погледа от тази част на тялото;

- триадичен подход – колелото с цветове е схема, по която можем да се водим, за да постигнем съвършенство при комбинирането на отделните нюанси. При триадичния подход се избират срещуположни цветове на еднакво разстояние, така че крайните резултати да са ярки и изпълнени с динамика. Жълто, синьо и червено е чудесен избор за дамски дрехи, като в случая е препоръчително да оставите единият нюанс да доминира, а останалите да го допълват;

- неутрална елегантност – черното, сивото и бялото попадат в категорията “неутрални цветове”. За тях е важно да се знае, че са любими за голяма част от дамите, търсещи елегантност и стил в начина си на обличане.

При избора на дамски дрехи вниманието ни трябва да е насочено не само към комбинирането на отделните цветове, но и към това какво подхожда на кожата ни, на фигурата и на ежедневието ни. Съвременната мода предлага добри решения за всяка дама, която желае да изглежда атрактивно и да носи тоалети на известни брандове.

Защо да заложим на онлайн магазин при избора на тоалет?

В интернет пространството имаме достъп до огромен асортимент от тесни и широки модели рокли, панталони, дънки, блузи и поли, изработени от качествени платове и налични на сносни цени. В онлайн магазина ще се натъкнем на класически решения, но и на някои доста по-авангардни, подходящо за по-смелите представители на нежния пол. Именно това е основното предимство на този вид търговия – изобилието от всевъзможни модни предложения, които е добре да изберем с оглед на неща като размер, кройка и цена.