Вижте какво казаха русенци

На прага на изборите на нов парламент двама русенци коментираха в ефира на NOVA NEWS очакванията си за новия парламент. На дунавския бряг двама мъже с активна гражданска позиция признаха, че не таят особени надежди за съставяне на редовен кабинет след изборите на 2 април.

„Нямам никакви очаквания към следващото Народно събрание. Според мен няма да има редовно правителство и след около три месеца депутатите ще бъдат отнесени по течението на тихия бял Дунав”, заяви Георги Георгиев. И допълни, че Планът за възстановяване трябва да бъде приет скоро, защото в "няма никакви инвестиции и всичко е замряло".

„Новият парламент няма да състави правителство. Тези, които бъдат избрани да ни представляват, няма да допринесат с нищо за по-добрия живот в България”, заяви Бойко Никифоров - друг русенец с активна гражданска позиция. Той смята, че новите депутати не трябва да са партийно издигнати, а да представляват българския народ и да решават проблемите му.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.