От колата е откраднат видеорегистратор

Сигнал в рубриката „Дръжте крадеца”. Майка на дете с аутизъм остана без автомобил, след като вандали са го разбили, за да откраднат видеорегистратора ѝ.  Докато колата е на ремонт, Нели Иванова не може да води 4-годишното си дете на терапии, а по думите ѝ това се отразява доста сериозно на състоянието на сина ѝ Александър.

 Колата е била паркирана в софийския квартал „Левски В”. „В събота сутринта получих обаждане от мои близки,които са видели, че стъклото на моята и на още една кола в близост са разбили стъклата. Писах за помощ в една група в социалните мрежи, за да може по-бързо да се намери стъкло за смяна. Детето ми е с аутизъм и не може да се вози в друг транспорт, защото не е свикнало. Оказа се обаче, че колата ми не може да се оправи на следващия ден”, разказва в ефира на „Здравей, България” потърпевшата.

Семейството вече пети ден е без автомобил. „Поради тази причина синът ми спря терапиите. По някаква причина той не желае да се качи в друга кола освен в моята. Децата с аутизъм са свикнали на определен режим, и когато той се наруши, се разстройват”, обясни Иванова.

Повече гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.