Коментар на д-р Мирослав Ненков, Иво Райчев и Михаил Дюзев

Тези, които напират да се върнем в руския кръг, не са много интелигентни и изобретателни, при тях нещата са схематични. Правят манипулация с Пригожин, изминава стотици километри, после се отказва изведнъж и отива в Беларус. Пригожин ще изчезне, а тези, които са го бутнали, ще бутнат и Путин. КГБ измисля само как да нарани някого. Това каза за "На фокус" д-р Мирослав Ненков.

По думите му слабостта на управлението е, че не може да се озапти Костадин Костадинов. "Не е било никога депутат да бъде спиран да се изказва в парламента. На лопата с лопата се отговаря", каза още той. 

Той коментира и апартамента в болница "Лозенец", който е обект на разследване. "За него се знае отдавна, само че никой не смее да каже. Някой извади това, за да окаля проф. Спасов, а има много по-страшни неща, които могат да го окалят", заяви д-р Ненков. 

Д-р Ненков за напускането си на ВМА: Опитаха да преустановят медийните ми изяви

Иво Райчев смята, че има прилики между бунта на Пригожин и ситуацията във ВСС. "След COVID станахме по-лоши, това е факт. Народът започна да се озлобява и да започне да се спасява по единично. Политиците допринесоха хората да станат по-завистливи", смята той.

Михаил Дюзев направи аналогия между похода на "Вагнер" и опита за преврат срещу Ердоган. "Костадинов смята, че хората, които коментират настървено какво се случва в Русия, трябва да бъдат изметени, защото мислят различно", посочи той. 

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.