Изминалата 2023 г. актрисата определя като трудна и емоционална

На Стефановден в „Интервюто в Новините на NOVA” гостува Стефания Колева, която пожелава здраве, щастие, късмет и любов. „Пожелавам и здраве, разбира се, за да може да усещаме любовта и надежди, за да се случва това, което искаме. За себе си пожелавам и още работа, защото без това няма как. Не може да стоиш просто и нещата да се случват – трябва да си ги изработиш”, заяви тя.

Стефания Колева каза, че се стреми да намира вдъхновение. „Намирам това в компанията, на хора, които обичам. В позитивната енергия на хора, които усещам близки.  В хубавите разговори, в смислена книга, в разговор с дъщеря ми”, обясни още Колева.

Стефания Колева за уроците на Стефан Данаилов и отношенията с дъщеря ѝ

Актрисата сподели, че дъщеря ѝ учи архитектура. „Въпросът е, че е тръгнала по пътя си и самата тя ще се търси и открива. Аз ще съм там, за да помагам и за да подкрепям”, посочи тя.

Изминалата 2023 г. актрисата определя като трудна и емоционална. „В личен план беше много различна. Вярвам, че вървя във важната посока и нещата, които ми се случват ще са за добро. Разбира се, има много пречки, бариери, пропадания и пак тръгвания, но това е животът”, сподели Стефания.

ИЗВЪНРЕДНО ИЗБОРНО ПОЛОЖЕНИЕ: Без машина и само с бюлетина в последния момент

Тя каза, че уроците ѝ досега по-скоро са насочени към вътрешен поглед – как се е държала до момента и колко много неща трябва да промени. „Виждам себе си във вярната посока за първи път от много години. Това ме кара да си казвам, че ще бъда много честна и че няма да правя компромиси”,  обясни Колева.

Повече гледайте във видеото.

Редактор: Камена Георгиева