Тя говори откровено за трудните моменти, любовта и кариерата

Тази неделя пред Мариян Станков Мон-Дьо застана поп фолк певицата Еми Стамболова. Тя говори откровено за любовта, загубата на баща ѝ и кариерата.

„Истинското ми име е Емел и означава дълго чакана, мечта, щастие. Кръстена съм на турска певица. Произходът ми ми създаваше проблеми в ученическите години. Имах преподавател, с който имахме пререкания. Като дете се опитваха да гледат на мен като втора категория човек", сподели тя.

Певицата разказа и как е загубила частично зрението си. 

„3-годишната ми сестра държеше ножица и се опитах да ѝ я взема. Тогава стана инцидентът. Последва операция, след която аз ослепях с едното око", обясни Еми. Тя сподели повече и за баща си, който е изгубила преди много години.

Емилия: Жоржина върна мъжа ми към живота, той се беше отказал след смъртта на Феди

„Липсва ми. Упреквам се, че не му казах достатъчно пъти колко много го обичам. Затова всеки ден го казвам на децата и приятелите си. Няма ден, в който да не мисля за баща си. Когато го загубих, се чувствах безпомощна. Разбрах, че е болен от рак, докато бях бременна. Дори мислех да махна бебето. Не мислих, че двете неща са съвместими. Надявах се да успея да го спася. Не изпратих баща си в последния му път, отидох на гроба 52 дни след смъртта му", сподели през сълзи певицата.

Относно кариерата си тя коментира, че първият човек, който ѝ е казал, че от нея ще стане певица, е бил Радо Шишарката. На въпрос какви пари е изкарвала, когато е започнала да пее, тя каза следното: „Да кажем, че за вечер можех да купя апартамента на родителите ми", поясни поп фолк звездата.

Какво разказа Еми Стамболова за мъжа до нея, с който имат голяма разлика в годините - гледайте във видеото.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase.