Последното нещо, което взриви публиката, според него е целувката му с певицата Лидия

Искате или не Азис е част от културния разговор през последните 25 години в България. С годините самозваният крал на пълното преобразяване се превърна в мост между поп културата и чалгата и успя да впечатли дори интелектуалците.

„Аз свикнах да бъда събличан, показван, разкъсван, събиран. Те си създадоха собствено чудовище. Всеки има мнение за мен”, заяви певецът.

Азис е горещ картоф. Неговото появяване винаги има силата на волтова дъга. Но който и да е вашият Азис - онзи, когото мразите или другият, когото обичате - вие имате мнение за него. Както винаги и той има какво да ви каже.

Азис и майка му за трудните моменти в живота, семейството и таланта

„Много мразя тази фраза: „Нека не забравяме откъде сме тръгнали”. Аз казвам: „Нека забравим откъде сме тръгнали", защото там няма нищо. Там е един ужас и глад. Всичко, от което съм избягал. Това не ме комплексира, плаши ме как съм оцелял. Как е възможно да оцелееш сред толкова омраза? Но вече не ми е трудно”, разказва той.

Според думите му мъжете го харесват повече. „Аз не будя страсти у жените. Те сякаш виждат свой брат, приятел или другар, с който излизат. Мъжете са по-безпардонни. Те са ловци, по-първичните и са по-многобройните на моите участия”, посочва той.

„Нямам звезда на Алеята на славата, за съжаление. И това е мечтата ми, за нищо друго не мечтая. Тя ще ми донесе отговор на всичко, което съм направил досега”, заяви Азис.

„Не ми се говори за това какво ме прави щастлив, защото много ще ме разголи. А аз много отдавна се облякох. И не искам да бъда повече гол – Кралят не е гол. Да живее Кралят”,

Азис: Моята музика е най-слушаната в историята на България

Последното нещо, което взриви публиката, според него е целувката му с певицата Лидия. „Защото съм много възрастен. Те пишеха страшни неща в интернет – 50-годишен целува момиче. Чудесно де, ми ние 50-годишните да умираме ли? Тя е на 22-23 г., тя сама взима решенията си. Но ние сме артисти. След тази целувка трудно заспах”, разказа певецът.

„Аз съм събирателно на събирателно на цялата мръсотия, която може да роди мозъка ти. Аз съм забраненото порно. Онова, което човек си пуска, когато е сам в стаята”,

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase