От полицията съобщават, че извършителят е в чужбина

Мъж, причинил катастрофа в София и избягал, не е наказан 6 месеца по-късно. Преди повече от половин година шофьор блъска Стефани Кирилова между бул. „Г.М. Димитров” и „Апостол Карамитев”.  

„Мъжът направи обратен завой и се удари в колата ми. Не ме попита как съм. Казах, че трябва да извикаме полиция, но той отказа. Тогава дойде сестра ми, която живее наблизо”, разказа момичето.

Блъснатата от такси жена: Имам чувството, че шофьорът нарочно удари мен и детето ми

„Веднага след катастрофата, пристигнах и звъннахме на 112. Докато ги набирах, шофьорът се качи в колата и избяга. Записах номера на колата му и го съобщих на органите на реда. Дойдоха, съставиха протокол и вече повече от 6 месеца нямаме информация какво се случва. През това време звъняхме по телефона, ходихме на място в полицията, казаха ни че след 2 седмици трябва да отидем в КАТ, за да допълнят протокола.  Направихме го, но водачът не е открит. Заведохме щета в застрахователна компания. Преди около месец се наложи сами да оправим автомобила, защото трябва да мине годишен технически преглед”, поясни сестрата на Стефани.

От СДСР съобщиха за NOVA, че виновникът е намерен, но тъй като не е на територията на страната, 6 месеца по-късно актът  му все още не е връчен.

Повече гледайте във видеото.

Стажант-репортер: Габриела Георгиева

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase