Той упражни правото си на глас на машина

"Гласувах, да не предадем надеждата, че България може да бъде нормална европейска държава, в която благата са поделени по справедлив начин и където всички имаме равен старт. Моят страх днес е, че има риск от голям брой купен и корпоративен вот и голям брой корпоративен вот. Което означава, че ако не излязат да гласуват голям брой свободни българи – рискът е, че бъдещето на нашата родина може да бъде определено от тях". Това заяви съпредседателят на ”Продължаваме промяната” Кирил Петков, след като упражни правото си на глас на машина.

Вот 2 в 1: България гласува на европейски и предсрочни парламентарни избори

„Днешната първа задача е – всички българи, които милеят за България, да излязат и да гласуват. Най-големият проблем в този момент е не тези, които гласуват за една или друга партия, а тези, които ще си останат вкъщи. Призовавам ви: отговорността за тази държава е обща. Трябва всички да запретнем ръкави и да си я оправим”, подчерта той.

Съпредседателят на ПП Асен Василев избра да гласува на машина срещу злобата и завистта.

Той заяви, че страната трябва да стане още по-силна в Европейския съюз и затова е упражнил правото си на вот и в двата вида избори.

Няма как бюлетината от машина да бъде направена невалидна, аргументира се Василев. 

ВСИЧКО ЗА ВОТА 2 В 1 ЧЕТЕТЕ ТУК

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase