Те бяха публикувани от бащата на испанската футболна звезда

През 2007 година младият Лионел Меси позира с бебе за фотосесия за календар с благотворителна цел. По това време 20-годишният аржентинец вече създава име и е на път да се превърне в един от най-великите футболисти на всички времена. Никой обаче не е подозирал, че 16 години по-късно бебето в ръцете на Меси - Ламин Ямал, ще предизвика фурор в най-популярния спорт.

СНИМКИ НА МЕСИ И ЯМАЛ ВИЖТЕ ТУК

Отдавна забравената фотосесия на Меси и Ямал взриви социалните мрежи, след като бащата на младата звезда публикува снимки в Instagram с текст: „Началото на две легенди“, предаде Би Би Си. Кадрите са заснети от Джоан Монфорт, която работи като фотограф на свободна практика за „Асошиейтед прес”.

Заради семейството: Меси отхвърлил предложение за 1,4 милиарда евро

Сега младият испанец открадна сърцата на футболните фенове, особено след красивия му гол в полуфиналния двубой срещу Франция във вторник, за който дълго ще се говори. Попадението превърна Ямал в най-младия голмайстор в историята на турнира. Следвайки стъпките на Меси, Ламин играе за "Барселона", като стана най-младият титуляр и голмайстор на клуба и в испанското първенство като цяло.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: Би Би Си